6 Jul 2011

Penang oo penang...

Ntah berapa kali doh aku menjejakkan kaki ke penang tahun lepas n tahun nie...target utama nk jumpe MakLang ...(atas sebab2 tertentu...alaaa..ape lagi..gi 'serah diri' arr kat Maklang utk di TVS...)

Sperti bese..musti nek flight, sbb masg2 nk sampai awai, pastu plok nk balik jumpe hb masg2 pon nk cepat gak...maklumla..masg2 windu bangat sama hb..at first, kami berlima yg nak pi..tapi, atas sbb tertentu, our frens, lalaa n ima x dapat juin kami...

pastu plok, terdapat cite yg mmg agak menggeramkan kepala hotak kami..kami TERLEPAS FLIGHT!!!!!! gilak arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...padahal kami dah check in sume dah wei..mmg @#%&^*& punyer airasia...kami duk tercongok tggu kat boarding gate tu, xde plak deme wat final call...last2 demi semangat yg waja..kami beli tiket lain plok..budussssssssssssssssss...

Inilah wajah2 kesayangan hamba...kui3...aku paling ngeri tgk gambar kat bawah ni...


Bh ngan Kak Ena

Agak blur gambor ni...wow..sgt suke gambar ni.,aku nmpk kurus..kah3

Bh sedang menyiapkan keje opis...setelah die selesai di'tvs' oleh maklang

Me & Kak Ena

I like this photo..walaupon hnya menggunakan DSLR cap SE, efek bekground sgt cantekkkkkk..ahakss

 Say "NO" to pisang..No..No..No...

Lauk tghari kami...

Hmm..baru aku perasan, gambor Float xde..pada Kak Ena asenyer..maaf Float..ape2pon, kau di hati kami..thanks for everything, bebeh!!!!!!!!!!..jasamu dikenang!!!

Setelah kami slamat mendarat kat LCCT, masg2 pulang dgn misi, visi yg baru...GAMBATE!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...