27 Oct 2011

Alhamdulillah...dah 3 tahun...=)

Tanggal 26hb Oktober aritu, cukup 3 tahun perkahwinan koi ngan hb..eventho kami x dapat nak celebrate same2, sbbnyer hb kje, koi kat tloh plak so kami decide akan celebrate mggu raya haji nnt tu..heheheh..

Yang x beshnyer, tahun ni jatuh plak sama hari ngan deepavali..aiseyyyy..x swonok..insyaAllah tahun depan panjang umur sama tarikh ngan Raya Haji...yeehaaaaaaaaaaaaa..

Seminggu sebelum ni, 19hb hari jadi koi...sekejap jer 29 tahun dah koi idup di dunia nie...banyaknyer dosa kalau dihimpun2..harap Allah akan ampunkan dosa2ku, samada yang sengaja atau yang tidak sengaja..aminnnn..

Perkembangan TTC, arini CD25 aka 10dpo...lagi 3 hari tggu nak test..harap2 Allah kabulkan permintaanku nk punyai zuriat bersama hb tersayang..kalau betoilah dapat BFP cycle ni, xtaulah nk ckp..Allah knows best...

Cycle ni yang lainnyer:

i) koi amik clomid- setelah setahun lebih koi stop amik..last amik sept 2010.kali ni koi amik dose 50mg (day 3-7)..saje koi ngubah..nk jadik doctor sendrik

ii) hb plok- koi bagi die telan clomid gak..hahaha..koi penah baca kalau makan clomid leh + sperm count, ape lagi....tapi last2 hb makan 2 bijik jer..tu pon sbb die komplen die xleh nk tidur malam plok doh...

Disebabkan kami plan nk wat iui, so, hb start amik nu prep 100 balik..so, koi swuh die beli 2 botoi...harap2 sperm akan jadik banyak n bertambah sihat dan kuat..yayyyyyyy..hehehehehe...

Kami plan nk wat iui, aritu call LPPKN, ckp Dr Hamizah pi haji plok..so, kne tggu die balik ler utk set appt balik..hmm, staf tu swuh kami try natural dlu..hmm, harap2 masinler mulut staf tu, xyah wat iui dah preggy dlu..

K, nk pi kedai makan jap..lapo bebenor ase..agaknyer "baby" nk makan kut..hahahaha..perahsantan betoi koi nie...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...