19 Dec 2011

R.E.D.H.A

R.E.D.H.A


Hehehe..dari entry pon dah tau kut ape yg den nk cite...

Alkisahnyer, sabtu lepas den balik Kuantan, sbb nk pi dapatkan 2nd opinion kat Kuantan Specialist Hospital..nasib menyebelahi den, coz aritu, doc yg on call adalah Dr Suraya Arsyad..such a nice lady...

Keputusannyer, my sac dah mishapen..bentuk dah irregular dah pong...means..missed abortion..no bleeding, no cramping..sampai la ni xde ase ape...



So, tdi petang, den pi turun kat O&G clinic kat bawah tu, and tnya kat specialist bile akan masuk ward wat dnc pastu tanyer brp hari MC..nk kne prepare siap2 nk tukarkan date appt patient, sepanjang 10 hari MC nanti..huhuhu..den admit ward 28hb, dnc wat 30hb...

And ptg tadilah jugak, den call MIL bgtau sumenyer...MIL advised swuh rehat and jaga diri bebaik...huhu, thanks, Mak!!!Actually, MIL terkezuttttttttt gak, sbb die tatau den peknen, den ingtkan nk wat seprais, tpi last2 brite ni yg terpakse bgtau..hmm, nk wat gane..xde rezeki lagi...xpe, Mak..next year kami cube lagi utk menambahkan koleksi cucu-cucu Mak...kui3...

Huhuhu..ape2pon den ase legaa...no more tanda tanyer...sume dah clear..se"clear' scanner kat KSH..ahaks..canggih arr..den plan klu pasni ade rezki peknen, nk pi scan kat KSH arr...kah3..perahsanggggggg hakuuuu...

Wish me luck on my dnc...pas je dnc, terpakselah den berpantang bagaiiii..nampak gaye, pi holiday kat Kuching nanti kne berpakaian macam org pantang ler, berstokin bagai..ahaksssss...

p/s: ticker nanti pas dnc baru nk tukar..wakakakakakaaaa...

1 comment:

  1. salam kak ses.. takziah.. walaupun da ckp kat forum nak abadikan kat sini jugak.. inshaAllah yang hilang pasti berganti.. inshaAllah next cycle after dnc da berganti.. amin.. tabahkan hati.. banyakkan bersabar..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...