4 Mar 2011

kemeren hailen part 1- rumah peranginan persekutuan

hi everyone...

i'm bekkkkkkkkk...embekkkkkkkkkkkkk..wakakaka..sorrylah..lame x hapdet...jari jemari ini maleh plok nk menjalankan tugasnyer...kih3..

k, koi xnak ckp banyak..entry kemeren ni, koi letak gambar2 jelah ek yg banyak..

b4 that, biar koi story mory sket pasal trip pi kemeren tu hari..kat kemeren, koi duk kat umah pernaginan persekutuan..disbbkan gomen staf dptlah merasa duk ctu...

inilah berupa pintu masuk ke bangunan utama..kire agak sesat gak ler..kah3..lawak2..credit to kak miah n hb beliau atas direction yg diberi..kui3


korang teka, brp rega bilik ni semalam..hahaha..hanya rm25..coz kami amik, bilik biasa jer..klu ikut plan asal, kami nk amik yg apartment 2 bilik, tpi fully booked dah..so, yg ni je yg tggal...

puas hati gak ler..coz kami pi laki bini 2 org jer...ini, klu dtg ngan anak2 -3 org pon bleh sumbat ni..korg just bawak toto sendrik jer...


siap ade arah kiblat lagi..hahaha..encik hubby tgh duk solat, koi plok duk tgkap gambor..hampeh nyer bini...wakakakaka..

kemudahan yg ade..small fridge...i loike..tmpat sidai baju, n sejadah...

k, pasni gambar yg 1st koi akan tgk mase mule2 masuk hotel or tmpat menginap



haaa....ni lah toilet nyer...orait ler..siap ade gmbor koi terselit plok...sabo jelah hakuuuuuuuuuuuu


haaaaa...kettle pon ade..cwn pon ado...kah3..tapi, toaster tu, kitorg bawak sendrey okies...hahahahahah...korg bawaklah 3 in1 skali..hikhikhik...

hmm..sekian utk entry penginapan...utk part seterusnya..tgguuuuuuuuu



1 comment:

  1. baguihnyerrr kemudahan.... kain pelikat, beg2 baju pon ada ekkk disediakan.....
    hahahahahahahaha.....
    tak penah2 plak berjalan den bwk toaster woit...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...